Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Εξοικονομώ – Αυτονομώ με την "Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου" και την Europa!

      



  Σε συνέχεια των προγραμμάτων Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον Ι, Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ του ΥΠΕΝ των προηγούμενων ετών, μέσω των οποίων υλοποιήθηκαν ενεργειακές παρεμβάσεις σε 130.000 κατοικίες/κτηριακές μονάδες, το νέο πρόγραμμα επιδότησης από το 2020 εκσυγχρονίζεται σε Εξοικονομώ – Αυτονομώ, με σημαντικά πλεονεκτήματα. Προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από την πανδημία του COVID-19, αυξάνοντας το συνολικό ποσοστό επιχορήγησης δικαιούχων, εντάσσει την κατηγορία των πολυκατοικιών εκτός από τις μεμονωμένες οικίες και ακολουθεί τις επιταγές των καιρών: κλιματική αλλαγή, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ψηφιοποίηση.



   Η φιλοσοφία του Εξοικονομώ-Αυτονομώ στα πλαίσια της μετάβασης σε ένα «Έξυπνο Σπίτι», περιλαμβάνει την παροχή κινήτρων για οικιστικές παρεμβάσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, την ενίσχυση της ενεργειακής κτιριακής αυτονομίας, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και την αύξηση χρήσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Η αλλαγή των παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου, καθώς και η εγκατάσταση συστημάτων σκίασης αποτελούν σημαντικές επιλέξιμες παρεμβάσεις του Προγράμματος για την ενεργειακή αναβάθμιση. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει για πρώτη φορά την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.


   Τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα 
Europa - EOS και ESS - έρχονται να προσφέρουν λύσεις θερμομόνωσης ανώτερων συντελεστών, τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε αντικατάσταση παλαιών συστημάτων. Πληρούν δε όλες τις προδιαγραφές του νέου προγράμματος “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” του ΥΠΕΝ, ως προς την αντικατάσταση «κουφωμάτων».

     Η εταιρεία "Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου" με την 29ετη εμπειρία της στο χώρο του αλουμινίου και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, είναι πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη!





Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003
Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184

Site: www.kzas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου