Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τα νέα πτυσσόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου!

 

 Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» ανταποκρίνεται στην πρόκληση των απαιτήσεων σας για εργονομία, λειτουργικότητα και ευελιξία στον χώρο με τα πτυσσόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας Europa.

   Διαθέτουν κλασική γραμμή σχεδίασης, ενώ καλύπτουν γρήγορα και εύκολα, μικρά και μεγάλα ανοίγματα σε κάθε κατασκευή. ( Ξενοδοχεία, σπίτια, μαγαζιά.)

   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» σας προσφέρει μοναδικές λύσεις όπου χρειάζεται να συνδυαστεί κλειστός χώρος με βεράντα, να αυξηθεί ή και να περιοριστεί ο χώρος, εύκολα και λειτουργικά!

  


Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τη σειρά EUROPA S.5500. Πρόκειται για ένα θερμομονωτικό Σύστημα Πτυσσόμενης Πόρτας. Ο ιδανικός συνδυασμός της τεχνολογίας της θερμοδιακοπής, για απόλυτη μόνωση στις έντονες κλιματολογικές συνθήκες, με όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς EUROPA S.5000. Η S.5500 συνδυάζεται εξαιρετικά με την EUROPA 5500 Hybrid αν βρεθούν στον ίδιο χώρο. Προσφέρει υψηλή αισθητική, εργονομία, μοναδική λειτουργικότητα και ευελιξία σε κάθε χώρο.




 Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Πτυσσόμενο θερμομονωτικό σύστημα

• Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση

• Θερμομόνωση με τη χρήση πολυαμιδίων 19mm στα φύλλα και στις κάσες-οδηγούς

• Πιστοποίηση για θερμομόνωση από το Ift Rosenheim με συντελεστή Θερμικής Αγωγιμότητας των προφίλ: Uf=4.2 (W/m2K)

• Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες, πάχους από 14 έως 49 mm

• Χρήση: Πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα

 



Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τη σειρά EUROPA S.5000. Πρόκειται για το ιδανικό σύστημα για να καλύψει ανάγκες εργονομίας, λειτουργικότητας και ευελιξίας, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της σειράς EUROPA 5000. Οι δύο σειρές συνδυάζονται εξαιρετικά αν βρεθούν στον ίδιο χώρο. Με σχήμα περισσότερο γνωστό ως ακορντεόναποτελεί την επιτυχημένη λύση όταν χρειάζεται να συνδυαστεί κλειστός χώρος με βεράντα ή κήπο, να αυξηθεί ή και να περιοριστεί ο χώρος, εύκολα και λειτουργικά.


 

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Πτυσσόμενο σύστημα

• Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση

• Δέχεται μονούς και διπλούς υαλοπίνακες πάχους από 4 mm έως 35 mm

• Χρήση: Πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα




 Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τη σειρά EUROPA S.500. Η δυναμική απάντηση στις απαιτήσεις για εργονομία, λειτουργικότητα και ευελιξία στον χώρο. Διαθέτει κλασική γραμμή σχεδίασης, ενώ καλύπτει γρήγορα και εύκολα, μικρά και μεγάλα ανοίγματα σε κάθε κατασκευή: ξενοδοχεία, σπίτια, μαγαζιά. Εξασφαλίζει μοναδικές λύσεις όπου χρειάζεται να συνδυαστεί κλειστός χώρος με βεράντα, να αυξηθεί ή και να περιοριστεί ο χώρος, εύκολα και λειτουργικά. Η σειρά EUROPA S.500 μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τη σειρά EUROPA 500.

 



Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Πτυσσόμενο σύστημα

• Δέχεται μονούς ή διπλούς υαλοπίνακες πάχους από 4mm έως 37mm.

• Χρήση: Πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα

 

 




Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003
Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184
Site: www.kzas.eu


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου