Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Μάθε γιατί σε συμφέρει η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων 

Τα νέα δεδομένα 

 

Ιδιαίτερα σήμερα, η δύσκολη οικονομική συγκυρία, η εξίσωση του πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης και ο νέος Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ) έχει αναγκάσει τα νοικοκυριά να ψάχνουν αποτελεσματικούς τρόπους να προστατέψουν τα εισοδήματά τους από το υψηλό ενεργειακό κόστος. Γι’ αυτό το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στην έννοια του «πράσινου σπιτιού», ή αλλιώς στην εξοικονόμηση ενέργειας που μπορούμε να επιτύχουμε, μέσα από συγκεκριμένες επιλογές και χρήσεις δομικών υλικών αλλά και οικιακών συσκευών.

  


Σφράγισε το σπίτι σου και «άνοιξε» την πόρτα στην οικονομία!

 

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας στο σπίτι μας είναι τα παλιά κουφώματα. Τα παλιά παράθυρα και οι πόρτες είναι οι κύριες πηγές που ευθύνονται για την απώλεια θερμότητας κατά τη χειμερινή περίοδο και την απώλεια ψύξης κατά την καλοκαιρινή, που σύμφωνα με μελέτες μπορεί να φτάσει το 35%. Οι απώλειες αυτές μπορούν να περιοριστούν και να εξοικονομούμε πολλά χρήματα από τον οικιακό προϋπολογισμό μας, εάν αντικαταστήσουμε τα παλιά κουφώματα με νέας τεχνολογίας συστήματα αλουμινίου που πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ) και έχουν ισχυρές θερμομονωτικές ιδιότητες, εκμεταλλευόμενοι και τις υψηλές επιδοτήσεις του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

 Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων, εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέρει σε κάθε σπίτι:

 

·        Μεγαλύτερη ασφάλεια

·        Ηχομόνωση

·        Λειτουργικότητα

·        Μεγάλη ανθεκτικότητα

·        Ελάχιστη συντήρηση κουφωμάτων

·        Βελτίωση ποιότητας διαμονής

·        Υψηλή αισθητική

  

  Η εταιρεία «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίων και Σιδηροκατασκευές» δύναται να εξυπηρετήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας!

  Με 29 χρόνια εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο χώρο συστημάτων αλουμινίων και των σιδηροκατασκευών, εγγυόμαστε την ποιότητα των υλικών και των κατασκευών μας ως επίσημοι αντιπρόσωποι της Europa, βοηθώντας σας να επιλέξετε την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη σας, στις πιο λογικές τιμές της αγοράς!

 

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003

Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184

Email: konstantinoszafiris@hotmail.com

Site: www.kzas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου