Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Εξοικονομώ Κατοίκων "Κωνσταντίνος Ζαφείρης Αλουμίνια - Σιδηροκατασκευές"





  Το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ, σύμφωνα με τον οδηγό που εκδόθηκε 27/06/2019 δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες να αντικαταστήσουν τα παλιά τους κουφώματα με νέα συστήματα αλουμινίου. Με τους νέους ευνοϊκότερους όρους μπορεί κανείς να κερδίσει ακόμα περισσότερα αφού δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο βελτίωσης την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια αλλά και της αύξηση της αξίας του ακινήτου.

  Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) Περιφερειών Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, του ΕΣΠΑ 2014-2020, με δικαιούχο του Προγράμματος την ΕΤΕΑΝ ΑΕ.




Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»;

  Το Πρόγραμμα αφορά σε κτήρια που διαθέτουν οικοδομική άδεια ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, χρησιμοποιούνται ως κύρια κατοικία και των οποίων οι ιδιοκτήτες πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια. Ειδικότερα, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά (7) κατηγορίες κινήτρων στις οποίες οι Ωφελούμενοι εντάσσονται ανάλογα με το εισόδημα επιβολής εισφοράς της τελευταίας, από την υποβολή της αίτησης, εκκαθαρισμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.




Τα νέα δεδομένα 

  Ιδιαίτερα σήμερα, η δύσκολη οικονομική συγκυρία, η εξίσωση του πετρελαίου κίνησης με αυτό της θέρμανσης και ο νέος Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ) έχει αναγκάσει τα νοικοκυριά να ψάχνουν αποτελεσματικούς τρόπους να προστατέψουν τα εισοδήματά τους από το υψηλό ενεργειακό κόστος. Γι’ αυτό το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στην έννοια του «πράσινου σπιτιού», ή αλλιώς στην εξοικονόμηση ενέργειας που μπορούμε να επιτύχουμε, μέσα από συγκεκριμένες επιλογές και χρήσεις δομικών υλικών αλλά και οικιακών συσκευών.



Σφράγισε το σπίτι σου και «άνοιξε» την πόρτα στην οικονομία!

  Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας στο σπίτι μας είναι τα παλιά κουφώματα. Τα παλιά παράθυρα και οι πόρτες είναι οι κύριες πηγές που ευθύνονται για την απώλεια θερμότητας κατά τη χειμερινή περίοδο και την απώλεια ψύξης κατά την καλοκαιρινή, που σύμφωνα με μελέτες μπορεί να φτάσει το 35%. Οι απώλειες αυτές μπορούν να περιοριστούν και να εξοικονομούμε πολλά χρήματα από τον οικιακό προϋπολογισμό μας, εάν αντικαταστήσουμε τα παλιά κουφώματα με νέας τεχνολογίας συστήματα αλουμινίου που πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ) και έχουν ισχυρές θερμομονωτικές ιδιότητες, εκμεταλλευόμενοι και τις υψηλές επιδοτήσεις του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».



Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων, εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέρει σε κάθε σπίτι:

Μεγαλύτερη ασφάλεια
Ηχομόνωση
Λειτουργικότητα
Μεγάλη ανθεκτικότητα
Ελάχιστη συντήρηση κουφωμάτων
Βελτίωση ποιότητας διαμονής
Υψηλή αισθητική



  Η εταιρεία "Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου" με την 28ετη εμπειρία της στο χώρο του αλουμινίου και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, είναι πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη!

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003
Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184

Site: www.kzas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου