Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

H νέα πρόταση της EUROPA στα συστήματα ρολών αλουμινίου!

 


   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» θέτει στη διάθεση σας όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα ρολού αλουμινίου της Europa τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου.

  Με στιβαρές κατασκευές που προσφέρουν ασφάλεια και 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση σε σχέση με τις περσίδες πολυουρεθάνης.

   Διαθέτουν ειδικό τελείωμα που τους επιτρέπει να προσφέρουν ασφάλεια, υψηλή στεγάνωση και μοναδική αισθητική. Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα σχέδια, θερμομονωτικά, με μεγάλες δυνατότητες αερισμού και ασφάλειας!

 


     Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τη σειρά EUROPA 950 Hybrid πρόκειται για τη νέα πρόταση της EUROPA στα συστήματα ρολών αλουμινίου. Το νέο αυτό σύστημα έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα συστήματα ρολού της εταιρείας που είναι το EUROPA 990 και 999, απλά και θερμομονωτικά (Hybrid).

  Η σειρά EUROPA 950 Hybrid προσφέρει αυξημένη θερμομόνωση έως 1,2w/m2K. Η εξάλειψη θερμογέφυρων ενισχύεται με τη χρήση πλαϊνού από υλικό PC (polycarbonate) και γραφιτούχου EPS.

  Το σύστημα έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να επιτυγχάνει μεγαλύτερο ύψος ψάθας με χρήση μικρότερου κουτιού, μέσω της βελτίωσης της θέσης άξονα περιστροφής. Το πλάτος του κουτιού έχει βελτιστοποιηθεί για καλύτερη εφαρμογή, ενώ λόγω της ενσωματωμένης γλύστρας στο πλαϊνό, εξοικονομείται χρόνος στην τοποθέτηση.

 


Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

 

Διατίθεται σε 2 ίσια επικαθήμενα κουτιά (Hybrid) 180 και 210 mm αντίστοιχα.

Συνδυάζεται αρμονικά με όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα της EUROPA

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για νέες κατασκευές όσο και αντικαταστάσεις.

Διαθέτει κανάλια ίσια, με ή χωρίς φτερό και ένα κανάλι με υποδοχή ενισχυμένης λάμας αλουμινίου στην εξωτερική πλευρά για προστασία από οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης.

Προσφέρει ποικιλία επιλογών από 6 συμβατικά φυλλαράκια αλουμινίου και 2 φυλλαράκια με πολυουρεθάνη.

Προσφέρεται η δυνατότητα χρήσης ειδικά σχεδιασμένων προφίλ περσίδας, με μεγάλη διάτρηση και ενδιάμεσα των διατρήσεων 5mm ή 10mm κενό.

Για αυξημένη ασφάλεια παρέχεται σύστημα κλειδώματος με ενισχυμένο σύρτη ασφαλείας από χάλυβα.

Δίνει τη δυνατότητα ανοίγματος/ κλεισίματος της περσίδας του ρολού με χρήση ιμάντα, μανιβέλας ή ηλεκτρικό μοτέρ.

Μπορεί να φέρει ποικιλία αυτοματισμών με αισθητήρες αέρα, βροχής κλπ.

   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τη σειρά EUROPA 990 Πρόκειται για ένασύστημα ρολών από προφίλ αλουμινίου, που συνδυάζεται άψογα με όλα τα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA. Η στιβαρή κατασκευή του προσφέρει ασφάλεια και 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση σε σχέση με τις περσίδες πολυουρεθάνης. Με το ειδικό τελείωμα που διαθέτει, προσφέρει ασφάλεια, υψηλή στεγάνωση και μοναδική αισθητική. Επιπλέον, για ανεμπόδιστη θέα, το Ρολό 990 έρχεται σε ενιαία κατασκευή, χωρίς ενδιάμεσα στηρίγματα, που φτάνει σε πλάτος έως και τα 6 μέτρα. Διατίθεται με περσίδες αλουμινίου και περσίδες πολυουρεθάνης. Μπορεί να φέρει ποικιλία αυτοματισμών.

 

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Όλες οι διαστάσεις ρολών, από ρολά για παράθυρα έως και μπαλκονόπορτες,

• Δύο τύποι: επικαθήμενα (ίσια ή οβάλ) και εξωτερικά (οβάλ).

• Πλάτος έως και 6 μέτρα

• Ίσια και οβάλ κουτιά

• Φυλλαράκια αλουμινίου και πολυουρεθάνης

• Χρήση: Όλοι οι τύποι ρολού, (με ιμάντα, μανιβέλα και μοτέρ),από παράθυρα έως και γκαραζόπορτες όλων των διαστάσεων.

    Το εξελιγμένο Υβριδικό Σύστημα Ρολού από προφίλ αλουμινίου, συνδυάζεται άψογα με όλα τα Συστήματα Αλουμινίου ΕUROPA. Η στιβαρή του κατασκευή προσφέρει ασφάλεια και 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση σε σχέση με τα ρολά από περσίδες πολυουρεθάνης. Όπως και το 990, το 990 Hybrid διατίθεται σε επικαθήμενο κουτί ίσιο ή οβάλ.

 

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Όλες οι διαστάσεις ρολών, από ρολά για παράθυρα έως και μπαλκονόπορτες,

• Δύο τύποι: επικαθήμενα (ίσια ή οβάλ) και εξωτερικά (οβάλ).

• Πλάτος έως και 6 μέτρα

• Ίσια και οβάλ κουτιά

• Φυλλαράκια αλουμινίου και πολυουρεθάνης

• Ρολά με θερμοδιακοπή, με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας Usb=1.3 W/m2K (σύμφωνα με το σχετικό πιστοποιητικό του κοινοποιημένου γερμανικού εργαστηρίου IFT Rosenheim)

• Χρήση: Όλοι οι τύποι ρολού, (με ιμάντα, μανιβέλα και μοτέρ),από παράθυρα έως και γκαραζόπορτες όλων διαστάσεων.

   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τη σειρά EUROPA 999 Hybrid Πρόκειται για τη θερμομονωτική έκδοση του Συστήματος Ρολού EUROPA 999. Συνδυάζει μεγαλύτερη ασφάλεια με υβριδική τεχνολογία, επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα θερμοδιακοπής, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

• Πέντε ίσια κουτιά: (18άρι, 20άρι, 22άρι, 24άρι και 26άρι.)

• Ειδικό φυλλαράκι TV 9227 διαστάσεων 7.5 x 27mm. Διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις, με κενό 5mm ανάμεσα στις οπές αερισμού για περισσότερο αέρα και με 10mm κενό ανάμεσα στις οπές αερισμού για αυξημένη ασφάλεια.

• Το φυλλαράκι TV9227 φέρει ειδικά σχεδιασμένο κατωκάσι (προφίλ τελειώματος) με κατάλληλο θάλαμο, ο οποίος δέχεται σύρτες ασφαλείας από χαλύβδινες λάμες.

• Ρολά με θερμοδιακοπή, με συντελεστή θερμοπερατότητας Usb=1.3 W/m2K (σύμφωνα με το σχετικό πιστοποιητικό του κοινοποιημένου γερμανικού εργαστηρίου IFT Rosenheim).

• Μέγιστες διαστάσεις: 3,50m πλάτος Χ 3,00m ύψος.

• Χρήση: Όλοι οι τύποι ρολού με μοτέρ για παράθυρα και μπαλκονόπορτες όλων των διαστάσεων με θερμομόνωση.


.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003

Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184

Site: www.kzas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου