Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας, μέγιστης ασφάλειας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

   
Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» θέτει στη διάθεση σας τη νέα, αναβαθμισμένη σειρά πορτών EUROPA, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σε κάθε επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα απαράμιλλη αισθητική αλλά και δυνατότητες αυτοματισμών.
  Η εταιρεία μας, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας, μέγιστης ασφάλειας και ανταγωνιστικών τιμών προσαρμοσμένες στα δεδομένα του σήμερα, θέτει στη διάθεση σας και τη σειρά θωρακισμένων πορτών ασφαλείας EUROPA DOORS. Οι πόρτες ασφαλείας EUROPA DOORS φέρουν πιστοποιητικά αντιδιάρρηξης, θερμοδιαπερατότητας και ηχομόνωσης.

  Οι πόρτες είναι διαθέσιμες σε τριών ειδών σασί, το Door Eco, το Door Eco Plus και το S14. Το Door Eco έχει 12 σημεία κλειδώματος και φέρει 4στροφη κλειδαριά. Το Door Eco Plus έχει 18 σημεία κλειδώματος και φέρει γραναζωτή κλειδαριά. Τέλος, το σασί S14 είναι ενισχυμένο με 14 σημεία κλειδώματος και μόνωση πετροβάμβακα στο εσωτερικό του πορτόφυλλου και μπορεί να φέρει κλειδαριά με μικρό κλειδί και μύλο ασφαλείας, με αλλαγή συνδυασμού και ηλεκτρομηχανική.

 

Οι πόρτες ασφαλείας EUROPA DOORS διατίθενται σε διάφορα μοντέλα:

 

• Μοντέρνες με σύγχρονες γραμμές (Pivot, με γυάλινη επένδυση, τζαμωτή με κάγκελα, σταθερά πλαίσια με τζάμι Triplex και κάγκελα),

• Αλουμινίου ή αλουμινίου με στοιχεία Inox και πρεσαριστό σχέδιο,

• Μασίφ με συμπαγές ξύλο,

• Παραδοσιακού τύπου,

• Zebrano με το χαρακτηριστικό μοτίβο,

• Παντογραφικές.

 

  Η επιλογή χρωμάτων για όλες τις πόρτες ποικίλει από επιλογές Laminate, Ανιγκρέ ή Δρυς, Zebrano για πόρτες μη εκτεθειμένες σε βροχή (εσωτερικές) ενώ για εξώπορτες διατίθεται Κόντρα Πλακάζ Οκουμέ ή Δρύς και όλες οι διαθέσιμες βαφές επένδυσης αλουμινίου (Ral, Sable, Structura, Futura, Aπομίμηση ξύλου).

  Τα προϊόντα συνοδεύονται με χερούλια και πόμολα σε διάφορους τύπους (μπάρα ίσια, μπάρα τοξωτή κ.α.) και χρωματισμούς (inox, μπρονζέ, χρυσό και νικελ).

   Ελάτε στο χώρο μας δείτε τον αναλυτικό κατάλογο και βρείτε τη πόρτα που ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας!


Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003
Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184
Site: www.kzas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου